top of page

Handige links

Hier vindt u handige links en websites die ondersteunend kunnen zijn bij huisvestingsvragen.

Heeft u plannen voor nieuwbouw, of verbouw van uw praktijkruimte of gezondheidscentrum? Hebt u vragen over verduurzaming van uw praktijk of het aanpakken van geluidsoverlast? LHV Bouwadvies geeft deskundig advies op maat en beantwoordt al uw vragen. U krijgt als (huisarts)lid korting op onze diensten.

Het ontwikkelproces van een nieuw eerstelijnscentrum.De handleiding voor het opzetten van een eerstelijnscentrum. Door: Stichting Pensioenfonds voor Huisartsen & Nederlandse Investeringsinstelling

Architectenbureau Cor Mastenbroek benadert opdrachten niet alleen vanuit de architectuur, maar vooral vanuit de gebruikerswensen. Deze praktijkgerichte en unieke aanpak is de basis waarop Cor en zijn team al jarenlang succesvol bouwen, waardoor projecten zo optimaal en functioneel aan uw wensen voldoen. Het eerste gesprek, het Programma van Eisen (PvE), een ruw schetsontwerp en een elementenbegroting zijn geheel vrijblijvend en bovendien kosteloos. 

BbDW is gespecialiseerd in ontwikkeling en realisatie van gezondheidscentra en huisartsenpraktijken. Jarenlange ervaring en een heldere visie op de eerstelijns gezondheidszorg maken van BbDW een creatieve, full-service partner in advies bij het vinden van duurzame huisvesting; in architectuur, interieurontwerp, bouw en projectmanagement.

Gemeente Rotterdam verkoopt met enige regelmaat gemeenlijk vastgoed. Toekomstig aanbod wordt op deze website gepubliceerd.

bottom of page